کد اچ تی ام ال (HTML) و فاکتورهای موفقیت سئو (درس چهارم)

نویسنده : admin تاریخ انتشار : 26 فوریه 2019
html و سئو

HTML از کدهای برجسته است و برای ساخت صفحات وب مورد استفاده قرار می گیرد. موتورهای جستجو سیگنال های رتبه بندی را از عناصر خاص HTML برمیدارند. در قسمت پایین مهمترین عناصر HTML آورده شده که به موفقیت سئو کمک می کنند.

تگ عنوان اچ تی ام ال (Tittle)

فرض کنید که 100 ها کتاب مختلف نوشته اید ولی برای تمامی آن ها عنوان مشترکی انتخاب کرده اید. دیگران از کجا بفهمند که موضوعات این کتاب ها با هم متفاوت است؟

فرض کنید که 100 ها کتاب مختلف نوشته اید و برای تمامی آن ها عنوان متفاوتی انتخاب کرده اید ولی عنوان ها به اندازه کافی توصیفی نیستند و تنها به یک الی دو کلمه خلاصه شده اند. دیگران با یک نظر چطور می توانند از موضوع کتاب باخبر شوند؟

عنوان های HTML به عنوان مهمترین سیگنال HTML به شمار می روند که موتورهای جستجو می توانند از طریق آن ها از صفحات اطلاعاتی کسب کنند. عنوان های بد در صفحات وب مثل عنوان های بد برای کتاب می باشد. درواقع، اگر عنوان های HTML شما مناسب نباشد یا غیرتوصیفی باشد، گوگل آن ها را تغییر می دهد.

محتوایی را که دوست دارید هر صفحه به شما نشان بدهد را با تاکید بر کلمات کلیدی انجام دهید. سپس عنوانی توصیفی و منحصر به فرد برای هر یک از صفحاتتان انتخاب کنید. برای کمک بیشتر می توانید پست های ما را در دسته بندی زیر ببینید:

  • سئو: عنوان ها و توصیفات

 تگ توصیف متا (meta description)

تگ متای توصیفی یکی از قدیمی ترین عناصر HTML به شمار می آید و به شما این امکان را می دهد که بیان کنید صفحاتتان در لیست جستجو به چه صورت نشان داده شوند. اگر عنوان HTML را با عنوان کتاب برابر در نظر بگیریم، متای توصیفی مثل توضیحات پشت کتاب می باشد.

نویسندگان SEO می گویند که تگ متای توصیفی به عنوان فاکتور رتبه بندی به شمار نمی آید و به رتبه بالاتر سایت شما کمک نمی کنند. به جایش این فاکتور نمایش است و اگر به دلیل فاکتورهای دیگر در رتبه بالایی قرار بگیرید این تگ به شما کمک می کند که چگونه به نظر برسید.

به دلیل اینکه تگ متای توصیفی شامل مجموعه ای از کلمات کلیدی جستجو شده می باشد می تواند نظر مخاطبان را به خود جلب کند. متای توصیفی خوب نتایج محتوا را به کاربران اعلان می کند که نتیجه آن تعداد کلیک های بیشتر بر روی سایت شما می باشد و همچنین باعث می شود که تگ متای توصیفی به عنوان فاکتور موفقیت به شمار بیاید.

 

آگاه باشید که داشتن تگ متای توصیفی به این معنا نیست که توصیف شما حتما مورد استفاده قرار می گیرد. موتورهای جستجو ممکن است بر اساس چیزی که خودشان در رابطه با پرس و جو باور دارند از توصیفات متفاوتی استفاده کنند. ولی حتما از تگ متای توصیفی استفاده کنید تا آنچه را که می خواهید نشان داده شود.

دسته زیر به تگ متای توصیفی نگاه دقیق تری دارد:

  • سئو: عناوین و توصیفات

 

داده های ساختارمند (Structured data)

چی می شد اگر شما به زبان خود موتورهای جستجو در مورد محتوای متنتان می گفتید؟ در پشت صحنه، سایت ها فقط می توانند از کدهای خاصی استفاده کنند منظور کدهایی که موتورهای جستجو به راحتی می توانند درک کنند.

نتایج داده ساختار یافته به چیزی ترجمه می شود که گوگل به آن کد پیشرفته «rich snippet» می گوید، یک لیست جستجو که حاوی ویژگی های جذابی است که کار و استفاده را برای کاربران جذاب تر می کند. رایج ترین کد پیشر فته ای که شما با آن در تماس هستید بررسی ها / رتبه بندی هاست که به شکل ستاره می باشد.

ممکن است که داده سارختار یافته به عنوان یک فاکتور اصلی برای رتبه بندی به شمار نیاید، با این حال فاکتور موفقیت است. اگر دو سایت در تمامی موارد یکسان و برابر باشند، بر روی سایتی که دارای لیستی از کدهای پیشرفته است بیشتر کلیک می شود.

در دسته بندی های زیر در مورد داده ساختاریافته بخوانید:

  • سئو: داده های ساختارمند و الگوی org
  • گوگل: گراف دانش گوگل
  • گوگل : ریچ اسنیپت گوگل

 

تگ های هدر (Header tags)

عنوان را در بالای این صفحه دیدید؟ در پشت صحنه، کد HTML عادت دارد که از تگ عنوان استفاده کند. در این مورد من از تگ H1 استفاده کرده ام.

زیرعنوان ها را در این صفحه دیدید؟ آن ها هم از تگ عنوان استفاده می کنند. هر کدام از آن ها از تگ های H2 استفاده می کنند.

تگ های عنوان به عنوان یک روش رسمی برای معرفی بخش های کلیدی صفحات وب به شمار می روند. موتورهای جستجو از آن ها به عنوان نشانه هایی برای درک محتوای صفحات استفاده می کنند. اگر کلماتی که شما به دنبال آن هستید در تگ های عنوان وجود داشته باشد، شانس پیدا شدن آن ها در جستجو را تا حدی بالا برده اید.

در واقعیت، داشتن این دانش باعث شده که افراد بیش از حد از این موضوع استفاده کنند. آن ها کل پاراگراف هایشان را در این تگ ها قرار می دهند. این کار کمکی به آن ها نمی کند. تگ های عنوان وجود دارند که کاربران و همچنین موتورهای جستجو بتوانند راحت تر متون را بخوانند.

تگ های عنوان زمانی که ساختار منطقی صفحات وب را باز می گردانند مفید هستند. اگر عنوان اصلی دارید از تگ H1 استفاده کنید. زیرعنوان های مرتبط را می توانید از تگ H2 استفاده کنید. اگر از عنوان ها به درستی استفاده کنید باعث تقویت دیگر عوامل رتبه بندی می شوند.

 

 

درس ها : سئو چیست ؟ – 1) فاکتور های سئو – 2) محتوای سایت – 3) معماری سایت – 4)اچ تی ام ال – 5) اعتماد یا اعتبارسنجی – 6) لینک ها – 7) شخصی سازی – 8) شبکه های اجتماعی – 9) فاکتور های منفی سئو

برای مشاوره و پیاده سازی پروژه های خود، با کارشناسان ما در تماس باشید
تماس در ساعات اداری
×

پشتیبانی آنلاین از طریق واتس اپ

×